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Stube Gourmet

Eating is “tasting the territory”, feeling good.

Every day you could taste something good.

It will be a real sense experience.

A menu full of tradition, both Italian and Mediterranean.

Proposals for athletes, celiac diseas, vegetarian and for all those customers who need to follow some special diets.

At the Hotel Europa Residence you'll feel like home.

We'll give you the chance to choose among different menus so that you can taste our cuisine in different moments of your holiday from breakfast, to the eleven o'clock coffee, to the break in the afternoon, coming back from the ski resorts, to the evening aperitif.

At lunch and at dinner you can choose if you would spend some special moments at the St. Hubertus Restaurant, or at The Terrace with the Osteria menu.

The members of the Mosele family deeply wanted to create a precious gourmet restaurant, where the most important ingredient is the tradition of the place reconsidered with a modern view.

The Stube Gourmet is an intimate restaurant with only 5 tables: the atmosphere in refined and the pinewood furniture makes the restaurant a cosy solution.

The menu is the main thing and it makes the difference: Alessio Longhini, the young and talented chef from Asiago, in charge of the restaurants, is intensively tied to his roots.

He's respectful of the seasons and of the traditions, but he's constantly interested in what's new: with this philosophy he can offer some original courses.

Innovation, creativity and tradition. These are the ingredients of the entire collection of the recipes that Alessio Longhini  prepares with his team of cooks.

It is the perfect location for an ideal combination of elegant details and tasty proposals.

The Stube Gourmet was inaugurated in 2013. It will be an experience that you won't forget!

The Hotel Europa Residence, the St. Hubertus Restaurant, The Stube Gourmet are mentioned in the Michelin Guide. The wine cellar, cured by Jgor Tessari, celebrates the territory in many ways.

Every single detail will make your stay a unique experience at the Stube Gourmet in Asiago.

The Mosele Family has always given the guests a great selection of good quality etiquettes.

Jgor Tessari is now the young talented sommelier in charge of the wine cellar: he will be your special guide during your tasting experience.

Reservations are recommended.

The Stube Gourmet will be available from Wednesday to Sunday for your special evenings (only at dinnertime). It will be an unforgettable experience right in the centre of Asiago.

 

 

 



Il menu della Stube Gourmet


GADENKHE - MEMORIE TERRITORIALI DELLO CHEF
Sequenza di cinque portate. Questo menù viene servito per tutti gli ospiti del tavolo. € 85,00
- Crema di castagne, lingua di manzo salmistrata, mozzarella di bufala, tartufo nero
- Sfera di pane alla rapa rossa, fonduta all'Asiago stravecchio, foglie di sedano
- Riso carnaroli mantecato al formaggio caprino, cavolo nero e polvere di caffè
- Capriolo, zucca, aglio nero, melograno
- La mela

Questo menù viene servito per tutti gli ospiti del tavolo. Il sommelier propone una degustazione in abbinamento di cinque vini € 50,00
LUUGAR - UN VIAGGIO TRA I SAPORI CON LO SGUARDO DELLO CHEF
Sequenza di otto portate a sorpresa. Questo menù viene servito per tutti gli ospiti del tavolo. € 110,00
Il sommelier propone una degustazione in abbinamento di sei vini € 65,00
GLI ANTIPASTI
Giardino di verdure, terra alla mandorla, formaggio caprino € 23,00
Salmerino di fiume, zucca in agrodolce, salsa di bietole, lingua di manzo salmistrata, schiuma di rafano € 24,00
Animella di vitello, crema di anguilla affumicata, carciofi, pioppini € 24,00
Scaloppa di foie gras d'anatra, crema di cavolfiore, caramello ai semi di cumini, nocciole tostate, salsa al Porto e cappuccio rosso speziato € 26,00
I PRIMI PIATTI
Spaghetto Cav.Cocco al fondo di faraona, alici marinate e pane al rosmarino € 25,00
Riso carnaroli mantecato al formaggio caprino, cavolo nero e polvere di caffè
(minimo due persone) € 25,00
Gnocchi al limone e spinaci, falde di merluzzo, plancton marino, infuso alle foglie di lime kaffir,verbena e zenzero € 25,00
Raviolo ripieno alle cime di rapa, ricci di mare, crema di zucca al forno € 26,00
I SECONDI PIATTI
Verza, rapa, cavolfiore, champignon, jus vegetale € 23,00
Piccione in tre cotture, radicchio di Verona, confettura di cipolla rossa, mora e nocciola € 34,00
Cervo, pastinaca, involtino di verza e tastasale, uva fragola, fave di cacao € 36,00
Astice blu Bretone, burro nocciola, crema di mandorla, tartufo bianco € 70,00
DESSERT
Savarin al cioccolato Guanaja 70%, lampone, mandorla, caffè € 12,00
Cachi, gelato ai marroni, spuma di melograno, cialda di zucca € 12,00
Mousse alla Nocciolata “Rigoni di Asiago”, cocco, sorbetto al frutto della passione e mango € 12,00
La Mucca: (dessert a base di latte e i suoi derivati: yogurt, pelle di latte, gelato fior di latte) € 12,00


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